PROJECT : ‘t SASPARK
LOCATIE : Aarschot
KLANT : Artebeau Projectontwikkeling
ARCHITECT : Jurgen Baetens 

Archilabs mocht het volledige marketingconcept van ‘t Saspark in Aarschot ontwikkelen, gaande van een 3D visualisaties, een logo, brochure tot reclamepanelen.

De omgeving rond ’t Saspark heeft reeds een sterke metamorfose ondergaan, enkele nieuwe projecten maken de buurt rond ’t Saspark een aangename plek om te vertoeven. De motor van deze metamorfose is de restauratie van de majestueuze watermolens, de ’s Hertogenmolens, die werden omgevormd tot een hotel met alle faciliteiten.
Ook de omgeving rond het station wordt grondig aangepakt. Het masterplan voorziet in een betere integratie van het station met zijn omgeving. 

Het architecturale concept is zo uitgetekend, dat het geheel en iedere woonentiteit geniet van groen, licht en zichten met een maximale openheid. Er werd bijzonder veel aandacht geschonken aan optimalisatie van structuur en inplanting met privacy.
Last but not least : “Duurzaamheid” is het sleutelwoord van het ganse
project, zowel in de ruimtelijke en bouwtechnische context, maar vast en zeker ook voor de gekozen technische installaties & materialen.