3D VISUALISATIES

Archilabs is gespecialiseerd in het maken fotorealistische 3D-visualisaties om uw vastgoed of architectuurproject optimaal te kunnen presenteren. Overtuig potentiele klanten, investeerders, stedebouw en de omgevingsbewoners met 3D beelden die het in een oogopslag duidelijk maken. Dankzij het creëren van de juiste sfeer, het nodige leven en een optimale integratie in de omgeving tonen de beelden veel meer dan een gebouw alleen, maar een ervaring op zich.

Lees meer


Warning: file_get_contents(https://vimeo.com/api/v2/video/257772912.php): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/customer/www/archilabs.be/public_html/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/modules/ultimate_videos.php on line 208

Warning: file_get_contents(https://vimeo.com/api/v2/video/257772912.php): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/customer/www/archilabs.be/public_html/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/modules/ultimate_videos.php on line 119

ENKELE REFERENTIES

 

WEBSITE & SOCIALE MEDIA

Online visibiliteit is de dag van vandaag onmisbaar geworden om een groot publiek te bereiken. De klassieke mond-op-mond reclame wordt stilaan overgenomen door de Facebook shares, Google+, Linkedin, Twitters, Pinterest en noem maar op. Archilabs is eveneens gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites, google SEO optimalisatie en het opzetten en begeleiden van social media kanalen. Share het met vrienden, collega’s, familie, let it flow..

Lees meer

IDENTITEIT & BRANDING

‘Gebouw 12 op blok 2A, links achter de steenweg naar waardanook ?’
Geef je project een sterke identiteit en herkenbaarheid, een merknaam en een logo zelfs. Net zoals bij alle andere producten kan branding een grote meerwaarde betekenten voor een vastgoedproject.
 

GRAFISCH ONTWERP

Ondanks de overdigitalisatie zal een mooi tastbaar object nooit helemaal zijn waarde verliezen. Knappe beelden, geillustreerde grondplannen, alle info duidelijk en overzichtelijk weergegeven, een paar pagina’s met een verhaal over de omgeving, en dit mooi afgewerkt in een brochure.

Wens je de aandacht van voorbijgangers te trekken op de locatie zelf ? Grote werfpanelen met een aantal knappe 3D beelden maken het iedereen in een oogopslag kenbaar wat het zal worden.

Lees meer

GEEN MEGA-PROJECT ?

Hoeft ook helemaal niet. Zelfs al gaat het over een rijwoning met een gevel van 4.5m breed, er zijn altijd wel troeven uit te spelen die het boven de rest doen uitsteken Breng wat sfeer en leven in de zaak, inspireer en toon wat de mogelijkheden kunnen zijn

AND THERE IS MORE..

To come soon.. We’re working in it !

.